Om Albert

Det hela började när barndomsvännerna Arta Mandegari och Salman Eskandari studerade vid Chalmers i Göteborg. De engagerade sig ideellt, kvällar och helger, i att erbjuda gratis mattehjälp till barn från Göteborgs förorter. Efter examen valde de att gå olika karriärvägar inom management och ekonomi.

2015 beslutade de sig för att plocka upp där de slutade på Chalmers. De sa upp sig från sina jobb och satsade helhjärtat för att skapa det som skulle bli Albert.

Albert startade med ett tydligt mål – att demokratisera kunskap genom teknologi. Det är även det som driver oss än idag. I dagsläget har över 500.000 familjer valt att utforska ett nytt och roligt sätt att lära med Albert, ett förtroende vi är mycket stolta över.

Våra värderingar

Vi vill göra skillnad, på riktigt

Vi tar varje chans att göra skillnad. Vårt syfte är att göra det roligare, enklare och mer lättillgängligt att lära sig nytt. Inget barn ska behöva må dåligt på grund av skolarbete.

Vi utmanar gamla tankesätt

Vi tar alla möjligheter att vidareutveckla vår tjänst. Genom Albert får barn och unga ett alternativ anpassat efter sina egna förutsättningar. Barn är olika och lär sig i sin egen takt på olika sätt.

Vi strävar efter ständig förbättring

Vi är ett ungt företag som strävar efter att arbeta och leverera på ett sätt som inspirerar. Allt för att barnen ska få en så bra upplevelse av Albert som möjligt.

Vår styrka ligger i våra olikheter

Vi har en stark tro på mångfald och att varje individ ska få vara sig själv fullt ut. Hos oss är du välkommen precis som du är.