Vill hjälpa barn – erbjuder tjänsten gratis

3 min

Alla barn förtjänar en god utbildning. Det är något som Albert tagit fasta på. För att fler barn ska få möjligheten att prova vår lärande tjänst har vi nu en kostnadsfri provperiod för nya medlemmar.

Albert hjälper barn att lära sig olika ämnen på ett roligt och pedagogiskt sätt, till ett förmånligt pris. Det är en digital tjänst som finns tillgänglig dygnet runt, direkt i mobilen eller surfplattan. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan barn öva på relevanta områden och olika nivåer för att passa varje enskild användare. 

– Sedan dag ett har vårt mål med Albert alltid varit att kunna hjälpa så många elever som möjligt. Och vi tror att det är viktigt att hjälpa eleverna redan vid tidig ålder för att väcka intresset för ämnet, säger Salman Eskandari, en av grundarna bakom Albert.

Prova tjänsten gratis

För att så många som möjligt ska kunna prova tjänsten i lugn och ro erbjuder Albert alltid en gratis provperiod för alla nya medlemmar. Barn och föräldrar får möjlighet att använda flera av Alberts utbildnings-appar, testa funktioner och bekanta sig med tjänsten. Allt för att fler barn ska få möjlighet till en bra utbildning som passar just deras behov. Medlemskapet har ingen bindningstid eller uppsägningstid, så du kan avsluta det när du vill.

En växande tjänst

Albert startade som en mattetjänst, men vi har under senare tid expanderat vårt sortiment och erbjuder nu appar för även svenska, geografi och kod.

– Vi har under en tid haft en ambition om att kunna erbjuda ännu fler skolämnen till våra användare. Det känns både kul och värdefullt att barnen numera har tillgång till fler lärande appar, säger Salman Eskandari.

Dessutom har tjänsten nu lanserats i flera olika länder och än så länge har över 500.000 familjer valt Albert som digital lärare.

– Det är ett förtroende som vi är otroligt stolta över! Vi ser ett ökat intresse för digitalt lärande och hoppas att fler och fler ser nyttan med denna typen av tjänster, säger Salman Eskandari.

Kom igång redan idag!