Vill hjälpa barn – erbjuder tjänsten gratis året ut

3 min

Alla barn förtjänar en god utbildning. Det är något som Albert tagit fasta på. För att fler barn ska få möjligheten att prova vår lärande tjänst, är den nu helt gratis för nya medlemmar – året ut.

Albert hjälper barn att lära sig olika ämnen på ett roligt och pedagogiskt sätt, till ett förmånligt pris. Det är en digital tjänst som finns tillgänglig dygnet runt, direkt i mobilen eller surfplattan. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan barn öva på relevanta områden och olika nivåer för att passa varje enskild användare. 

– Sedan dag ett har vårt mål med Albert alltid varit att kunna hjälpa så många elever som möjligt. Och vi tror att det är viktigt att hjälpa eleverna redan vid tidig ålder för att väcka intresset för ämnet, säger Salman Eskandari, en av grundarna bakom Albert.

Gratis året ut

Just nu har Albert en höstkampanj som innebär att du kan prova tjänsten helt gratis fram till 30 december. Som alltid, har medlemskapet ingen bindningstid eller uppsägningstid, så du kan avsluta det när du vill. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig under kampanjperioden.

Genom det här erbjudandet vill vi ge våra nya användare chansen att prova tjänsten i lugn och ro. Nu har barn och föräldrar möjlighet att använda flera av Alberts utbildnings-appar, testa olika funktioner och bekanta sig med tjänsten kostnadsfritt. Allt för att fler barn ska få möjlighet till en bra utbildning som passar just deras behov.

En växande tjänst

Albert startade som en mattetjänst, men vi har under senare tid expanderat vårt sortiment och erbjuder nu appar för även svenska, geografi och kod.

– Vi har under en tid haft en ambition om att kunna erbjuda ännu fler skolämnen till våra användare. Det känns både kul och värdefullt att barnen numera har tillgång till fler lärande appar, säger Salman Eskandari.

Dessutom har tjänsten nu lanserats i flera olika länder – Albert finns idag tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Storbritannien och Tyskland. Än så länge har över 275.000 familjer valt Albert som digital lärare.

– Det är ett förtroende som vi är otroligt stolta över! Vi ser ett ökat intresse för digitalt lärande och hoppas att fler och fler ser nyttan med denna typen av tjänster, säger Salman Eskandari.

Kom igång redan idag!