Lek och lär med Jaramba

3 min

På Albert jobbar vi alltid mot att skapa roligt lärande till så många barn som möjligt. Därför är vi otroligt glada över att vi nu kan erbjuda Jaramba till alla våra medlemmar.

Jaramba är en app med över 800 olika aktiviteter för barn i åldrarna 2-5. Genom filmer, böcker, sånger och spel får barn alternativen att leka till sig kunskap. Liksom Albert vill Jaramba ge barn möjligheten att på ett roligt och motiverande sätt lära sig nya saker i sin egen takt och utifrån sin egen kunskapsnivå.

Barn lär sig bäst genom lek

Med Jaramba kan barnet bland annat utforska språk, matematik, naturvetenskap och kreativitet direkt i mobilen eller surfplattan. Genom att börja öva i en tidig ålder, ger du ditt barn en stadig grund att stå på och bättre förutsättningar att fortsätta lära sig längre fram. Studier visar till exempel att små barn som tränar upp sitt ordförråd har ett försprång när de börjar skolan. I appen har barnet möjlighet att bygga upp sitt ordförråd via lek och roliga utmaningar med favoritkaraktärer som Hello Kitty, Pino, Peppy Pals och många fler. Du kan läsa mer om appen och allt den har att erbjuda på Jarambas hemsida.

Två för en

Just nu ingår Jaramba för både befintliga och nya Albert-kunder. Passa på att utforska alla roliga aktiviteter och ge ditt barn tillgång till ytterligare en värld av kunskap och lek! För att logga in på Jaramba, använd samma inloggningsuppgifter som du har för Albert.

Inte Albert-medlem än? Bli medlem här!

Ladda ner Jaramba-appen och logga in med dina Albert-uppgifter

Google Play
App Store

Kom igång redan idag!