Bjuder på trådlösa hörlurar när du provar tjänsten

3 min

Höstterminen är här och det är dags att samla nya kunskaper. Vi på Albert vill ge alla barn en extra skjuts in i det nya läsåret genom att erbjuda flera pedagogiska appar för olika skolämnen. Just nu har vi dessutom ett klockrent erbjudande – få trådlösa hörlurar på köpet!

Albert hjälper barn att lära sig olika ämnen på ett roligt och pedagogiskt sätt, till ett förmånligt pris. Det är en digital tjänst som finns tillgänglig dygnet runt, direkt i mobilen eller surfplattan. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan barn öva på relevanta områden och olika nivåer för att passa varje enskild användare. 

– Sedan dag ett har vårt mål med Albert alltid varit att kunna hjälpa så många elever som möjligt. Och vi tror att det är viktigt att hjälpa eleverna redan vid tidig ålder för att väcka intresset för ämnet, säger Salman Eskandari, en av grundarna bakom Albert.

Unikt erbjudande för nya medlemmar

Nu har Albert dessutom gått ihop med Urbanears för att kunna erbjuda medlemmarna något extra. 

– Det är en unik kampanj som innebär att alla som blir medlemmar har möjlighet att få ett par trådlösa bluetooth-hörlurar från Urbanears på köpet, säger Nicolas Rivetto, marknadschef på Albert.

Alla som registrerar sig före den 29 september har möjlighet att ta del av erbjudandet. Allt du behöver göra är att gå in på hejalbert.se och skapa ett medlemskap. Hörlurarna finns i flera olika färger och har ett värde av 795 kr. 

En växande tjänst

Albert startade som en mattetjänst, men under senare tid har vi expanderat vårt sortiment och nu erbjuder vi appar för även svenska, geografi och kod.

– Vi har under en tid haft en ambition om att kunna erbjuda ännu fler skolämnen till våra användare. Det känns både kul och värdefullt att barnen numera har tillgång till fler lärande appar, säger Salman Eskandari.

Dessutom har tjänsten nu lanserats i flera olika länder – Albert finns idag tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Storbritannien och Tyskland. Än så länge har över 200.000 familjer valt Albert som digital lärare.

– Det är ett förtroende som vi är otroligt stolta över! Vi ser ett ökat intresse för digitalt lärande och hoppas att fler och fler ser nyttan med denna typen av tjänster, säger Salman Eskandari.

Kom igång redan idag!