Nya funktioner

Under utveckling just nu

Albert utvecklas löpande och under årets gång testas ett flertal funktioner ämnade att göra inlärningen smidigare, smartare och mer underhållande. När projekten når test-stadiet får en begränsad och slumpmässigt utvald grupp medlemmar tillgång till funktionerna. Detta tills vi säkerställt funktionalitet och upplevelse. Nya funktioner släpps i större skala först när Alberts utvecklingsteam kvalitetssäkrat en rad olika parametrar. Vi på Albert gör allt vi kan för att driva utvecklingen framåt för våra medlemmar och skapa den bästa mattetjänsten möjligen.

Juniors värld

Juniors värld

Just nu arbetar vi på en roligare, mer berättelselik upplevelse av Albert Junior – med en tydligare handling, mer interaktivitet, animationer och nya karaktärer. I Juniors nya värld står användaren i centrum, som tillsammans med Albertvännerna kämpar mot bråkiga tal.

Nya Albert 10-16 år

Nya Albert 10-16 år

Med en helt ny navigation och tilltalande utseende är det nu enklare att hitta rätt i Albert-appen! Utöver detta har vi implementerat quiz av delkapitel, där användaren kan testa sina nyfunna kunskaper. Inom en snar framtid kommer även övningarna uppdateras.

Spelelement

Spelelement

Vi arbetar just nu för att öka spelupplevelsen ytterligare i Albert Junior. Med hjälp av små spelelement som sporadiskt dyker upp mellan övningar ämnar vi att göra helhetsupplevelsen roligare och öka motivationen hos användarna att fortsätta lite till.

Prova barnens digitala mattelärare, redan idag.

Prova barnens digitala mattelärare, redan idag.